Te gast bij de Transformatie Academie Podcast


“Waarom is het zo moeilijk om te doen wat je weet dat je moet doen, of zelfs graag wil doen? Met die vraag, of frustratie begon het.” schrijft Sjanett de Geus op haar website. De vraag herken ik, als gedragswetenschapper, als ondernemer en als mens. De frustratie ook. Het gesprek dat ik mocht hebben met Sjanett, in haar podcast, gaat in op deze vraag. En dat is nog niet alles.

Zo hebben we het ook over wat mijn collega’s en mij drijft binnen De Nieuwe Rede. We hebben het over gedragsverandering, binnen organisaties en in je eigen leven. Er worden enkele hints gegeven over nieuwe diensten. En we gaan in op waarom “veranderen vaak vervangen betekent”.

Het is een open gesprek, waar ik met veel plezier op terug kijk. Ik ben heel erg benieuwd wat jij uit deze aflevering oppikt. Laat me dat zeker weten!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle