De Nieuwe Redenaren

Lisette van de Sandt, Mark Herberts, Michael van Loenen, Karel Millenaar en Hugo Ward. Dat zijn onze nieuwe redenaren. Daar komt nog eens bij dat Stephan Ummelen en ik ons aanbod hebben aangescherpt. Wat dit allemaal betekent voor jou, dat lees je in deze blog.

Wil jij meer weten over hoe belangrijk waarden zijn voor je organisatie? Dan moet je Stephan Ummelen hebben. Wil je verschillende generaties met elkaar laten samenwerken? Mark Herberts. Geïnspireerd raken door een sociaal ondernemer, die met een idee en droom begon en nu Youbedo runt? Michael van Loenen. Is ‘menselijkheid’ belangrijk voor je en wil je dat vorm geven in je organisatie? Hugo Ward.

De Nieuwe Rede heeft als uitgangspunt dat we niet te groot willen zijn. Niet te groot als in: geen tientallen of honderden sprekers binnen één thema. Daarom hebben wij voor vraagstukken waar je als moderne organisatie mee worstelt één spreker die je verder helpt. Hierboven noem ik al een aantal van dergelijke vragen.

Anders kijken

Wat brengen onze nieuwe redenaren? Meer slagkracht als het gaat om de thema’s sociaal ondernemen, diversiteit en procesmanagement. Want ook procesmanagement, als het wellicht niet zozeer gaat over een specifiek thema maar meer over ‘de algemene gang van zaken’ en processen, is een onderwerp waar we nu meer in bieden. Zo spreekt Lisette van de Sandt over het effect van positief tegen verandering aankijken (en dat dit aanstekelijk is, wat de even aanstekelijke Lisette ook bewijst). En laat Karel Millenaar zien hoe je met inzichten uit de game design-wereld leert om alle kennis en vaardigheden die al in je organisatie aanwezig zijn naar boven te brengen. Gegarandeerd ga je door deze sprekers anders aankijken tegen de manier waarop je nu zaken oppakt.

Verdere aanscherpingen

Zoals gezegd hebben daarnaast Stephan en ondergetekende ons aanbod aangescherpt. Voor Stephan betekent dit een nieuw statement, een nieuw profiel en een nieuwe profielvideo. Ja, hij is nog altijd onze organisatiefilosoof. Nu wel een die begrippen zoals purpose, faciliterend leiderschap en zelfsturende teams (en andere modewoorden) voorziet van betekenis. En je leert hoe je als organisatie om kan gaan met de veranderende wijze waarop over werk wordt nagedacht.

Over wat ik zelf heb veranderd aan mijn profiel? Nou ten eerste verdwijnt mijn sprekersprofiel. Het is voor mijn collega’s en mij al een tijdje duidelijk dat het kunnen verzorgen van een presentatie een steeds belangrijker wordende vaardigheid is. We gaan managers, medewerkers en consultants helpen, zodat hun presentaties de start zijn van een verandering. De Nieuwe Rede biedt daarom vanaf nu presentatiecoaching aan.

In beweging

Evenals de organisaties waar we voor spreken zijn we zelf in beweging. En anticiperen we op wat deze organisaties nodig hebben. Blijf ons uiteraard volgen want onze nieuwe redenaren gaan zich binnenkort verder aan je voorstellen.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle