De nieuwe brochures


De Nieuwe Rede is nu iets meer dan een jaar oud en daar zijn we uiteraard erg trots op. We zijn trots op de mooie lezingen en redes die onze redenaren verzorgd hebben, of het nu gaat om de redenaren die er vanaf het begin bij waren of zij die zich later hebben aangesloten. En we zijn nog ergens trots op, namelijk op het feit dat we steeds beter vat krijgen op het begrip ‘redenaar’, er beter en beter in worden om er invulling aan te geven. Meer daarover lees je natuurlijk in onze blogs en kun je vanaf nu ook lezen in onze nieuwe brochures.

Want deze week verschenen deze nieuwe brochures en die willen we jullie natuurlijk niet onthouden. We hebben twee brochures uitgebracht, een met meer algemene informatie en een met de profielen van onze redenaren er in op genomen. Met name in de eerst genoemde gaan we in op het begrip redenaar en de visie achter ons bureau (zonder uiteraard onze redenaren uit het oog te verliezen). Het is een dergelijke visie die maakt dat we steeds meer het gevoel krijgen dat we een uniek geluid zijn in de sprekersmarkt. Dat is ook zeker iets wat we dit jaar gehoord hebben. Zoals gezegd: we zijn trots.

Nieuwsgierig naar deze brochures? Wil je ons helpen onze visie te verspreiden en onze redenaren een platform bieden? Download dan de brochures via onderstaande links en verspreid ze gerust in je netwerk.

www.denieuwerede.nu/brochure

www.denieuwerede.nu/sprekersoverzicht

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle