#DNRpodcast 1 | Een doorstart maken

De zoektocht naar wat volgens De Nieuwe Rede een spreker effectief en aansprekend maakt gaat door en voortaan niet meer alleen in blog-vorm. Met deze blog lanceren wij namelijk ook onze eigen podcast! Door het luisteren naar onze podcast krijg jij een kijkje achter de schermen bij ons sprekersplatform. Cindy en Etienne gaan namelijk in gesprek met het netwerk van De Nieuwe Rede.

Dat betekent natuurlijk dat je gesprekken gaat horen met onze redenaren. En, dat is nog lang niet alles: coaches, acteurs, schrijvers, radiomakers, oude rotten in het sprekersvak en nieuwe geluiden, in deze podcast ga je ze allemaal horen.

Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering, van 20 – 30 minuten, op o.a. iTunes en Spotify. Elke aflevering wordt begeleid door een blog. In deze blogs vind je dan de ‘show notes’, oftewel de belangrijkste bevindingen en referenties uit die aflevering en een bio van onze gast.

Elke twee maanden volgt een nieuw thema. We trappen af met het thema ‘opnieuw beginnen’. Toekomstige thema’s waar we aan denken zijn ‘lichaamstaal’, ‘Powerpoint’, ‘authenticiteit’ en ‘stemgebruik’. Natuurlijk zijn we ook erg benieuwd naar de onderwerpen waar jij meer over wilt weten.

De eerste aflevering(en) Zoals gezegd, het eerste thema is ‘opnieuw beginnen’ en daar hebben wij bij De Nieuwe Rede genoeg ervaring mee. Wat we precies met deze podcast en dit eerste thema willen, vertellen we in de eerste aflevering. Deze is hieronder te beluisteren. In aflevering 2 gaan we dieper in op wat de De Nieuwe Rede nu echt De Nieuwe Rede maakt. Voor aflevering 3 hebben we een bijzondere gast gepland staan…stay tuned.

Heb jij ideeën voor ons, of het nu gaat om thema’s, gasten of formats, of wil jezelf eens met ons in gesprek, laat het ons weten via contact@denieuwerede.nu. En ga nu vooral eerst genieten van onze eerste aflevering. Vergeet je niet te abonneren op de Youtube en/of Spotify lijst:

Youtube: https://youtu.be/VUmxr1ZgTHM

Spotify: https://open.spotify.com/show/6UNgCpGzAqfIhsHbgipRvO

De Nieuwe Rede podcast geeft jou een kijkje achter de schermen van ons sprekersplatform. Cindy Smit (eerste contactpersoon) en Etienne Kreutzer (presentatiecoach) gaan in gesprek met ons netwerk, dat betekent dat je gaat horen van sprekers, event-organisatoren en coaches over wat er komt kijken bij ondernemen en het verzorgen van lezingen en evenementen.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle