#DNRpodcast 7 | Frowa Schuitemaker over PowerPoint Intelligentie, het boek.

In de vorige aflevering gingen we aan de slag met Dietmar Hertsen en Edward de Vooght van ‘De Redenaar’ en spraken we over hoe je de aandacht vasthoudt van je publiek. Ze deelden praktische inzichten en gaven concrete voorbeelden, ook over hoe je volgens De Redenaar PowerPoint kunt inzetten. PowerPoint, een haast beladen onderwerp, een onderwerp waar iedere spreker iets mee lijkt te moeten. Of juist niet? Wij zoeken het uit voor je. We praten de komende vier Podcast afleveringen over Powerpoint. ​

We trappen deze serie af met Frowa Schuitemaker, treasurer van de Virtual Speakers Association International en samen met haar dochter auteur van het boek ‘PowerPoint Intelligentie’. Na vandaag weet je waarom Frowa juist PowerPoint koos als haar specifieke onderwerp om over te spreken en schrijven.

Frowa is onderwijskundige en expert op het gebied van PowerPoint. Ze heeft er zelfs haar eerste boek, ‘PowerPoint Intelligentie’, aan gewijd. Je leert over haar vijf elementenmodel en hoe jij het onderwerp waar jij enthousiast over bent in een call to action kunt omzetten middels het goed inzetten van Powerpoint.

Win het boek! Wij kunnen ons dan ook levendig indenken dat je na het luisteren van deze podcast zelf aan de slag wilt. Frowa heeft een exemplaar van haar praktisch toepasbare boek ter beschikking gesteld voor onze luisteraars! Wil jij kans maken op dit exemplaar? Stuur nu een email naar info@powerfulpresentations.nl o.v.v. Podcast DNR, ik doe mee met de verloting. Deadline om mee te doen is 4 februari!

Zoals je van ons gewend bent zit ook deze aflevering weer boordevol direct toepasbare tips. Enkele inzichten uit deze aflevering:

  • Het gebruik van bullets kan écht niet meer anno 2020.

  • Niet op je laptop beginnen, wel old fashioned op papier.

  • Zet PowerPoint in voor de branding van jouw bedrijf, product of dienst.

  • Verkeerd inzetten van PowerPoint haalt de inhoud van jouw presentatie helemaal onderuit.

  • Is jouw PowerPoint presentatie een goede handout? Dan is het een waardeloze presentatie!

En je krijgt antwoord op de vraag: Wat hebben de essentie van jouw boodschap, publiekgericht, breinvriendelijk, integratie en professionaliteit met elkaar te maken?

Onderscheid je met de wijze waarop je communiceert. Hoe? Luister nu naar ons eerste gesprek in onze PowerPoint serie met Frowa Schuitemaker als gast!

Youtube: https://youtu.be/MusdDC5NdlY

Spotify: https://open.spotify.com/show/6UNgCpGzAqfIhsHbgipRvO

Meer weten over Frowa Schuitemaker? https://www.powerfulpresentations.nl

De Nieuwe Rede podcast geeft jou een kijkje achter de schermen van ons sprekersplatform. Cindy Smit en Etienne Kreutzer gaan in gesprek met ons netwerk, wat betekent dat je gaat horen van sprekers, eventorganisatoren en coaches wat er komt kijken bij het verzorgen van lezingen en evenementen.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle