#DNRpodcast 11 | In gesprek met Sarah Bierens: De rust bewaren

Bij het opnemen van deze podcast hadden wij niet voor mogelijk gehouden dat we nu in een crisis zouden zitten. Zo krijgt de titel van deze podcast nu een heel andere lading al is deze in het licht van corona misschien wel relevanter dan ooit. In deze aflevering zijn wij in gesprek met freelance schrijver Sarah Bierens, die naast haar schrijverschap als yogadocent een ander pad is ingeslagen.

In deze podcast vertelt Sarah hoe ze met yoga in aanraking kwam. Het was zeker geen liefde op het eerste gezicht en toch werd zij volledig gegrepen. Hoe kan dat? Ze vertelt ook hoe ze haar expertises als schrijver en yogadocent combineert. En op welke manier zij nu creativiteit, tevredenheid en ontspanning overbrengt op particulieren en bedrijven.

Vanuit De Nieuwe Rede hebben we het uiteraard ook over de wijze waarop je spreekt. Voor Sarah gaat dat over lesgeven, het uitleggen en voordoen van yogahoudingen. Daarbij vindt zij dicht bij jezelf blijven, authenticiteit en de rust bewaren essentieel. In deze podcast leer je hoe je dat doet.

Als laatste deelt Sarah een concrete tip voordat je het ‘podium’ opstapt. Voor veel mensen (of sprekers) een spannend moment. Deze tip gaat je zeker helpen om juist dan de rust te bewaren.

Wij waren geboeid en werden er zen van, wat jou ongetwijfeld ook gaat gebeuren. Enkele inzichten uit deze aflevering:

  • Doe waar je gelukkig van wordt.

  • Authenticiteit is key.

  • Door middel van je stem krijg je een groep mee.

Stay healthy and stay safe!

Youtube: https://youtu.be/f655lTQzqm4

Spotify: https://open.spotify.com/show/6UNgCpGzAqfIhsHbgipRvO

Meer weten over Sarah’s werk en wil je een yogales bij haar volgen? Ga naar www.sarahbierens.nl voor meer informatie. Via Facebook deelt zij wekelijks inspiratie en geeft ze online live yogalessen. Volg www.facebook.com/sarahbierens.nl/ en doe mee via sarahbierens.nl/boek-online-yogalessen/

De Nieuwe Rede podcast geeft jou een kijkje achter de schermen van ons sprekersplatform. Cindy Smit en Etienne Kreutzer gaan in gesprek met ons netwerk, wat betekent dat je gaat horen van sprekers, eventorganisatoren en coaches wat er komt kijken bij het verzorgen van lezingen en evenementen.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • LinkedIn - Black Circle